Cheat Engine Forum Index Cheat Engine
The Official Site of Cheat Engine
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 


IS this a good motherboard
Goto page 1, 2  Next
 
Post new topic   Reply to topic    Cheat Engine Forum Index -> Computer Talk
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Choycolate
Master Cheater
Reputation: -1

Joined: 18 Oct 2008
Posts: 284

PostPosted: Mon Jan 31, 2011 5:31 pm    Post subject: IS this a good motherboard Reply with quote

http://www.circuitcity.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=5325308&CatId=4296
OR
http://www.circuitcity.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=4444096&csid=ITD&recordsPerPage=10&body=REVIEWS#tabs
I am trying to make most out of my money so ive searched for alot of site
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address Yahoo Messenger
ZacTheSin
I post too much
Reputation: 6

Joined: 09 May 2006
Posts: 2657

PostPosted: Mon Jan 31, 2011 6:01 pm    Post subject: Reply with quote

Is USB 3 not available?
_________________
If someone helps you, why not Rep them?
Back to top
View user's profile Send private message
Choycolate
Master Cheater
Reputation: -1

Joined: 18 Oct 2008
Posts: 284

PostPosted: Mon Jan 31, 2011 6:36 pm    Post subject: Reply with quote

i dont need 3.0 @[email protected] i am trying to budget out my money wisely. and i dont even need 3.0
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address Yahoo Messenger
PUSHEAX_PUSHEAX
Grandmaster Cheater
Reputation: 72

Joined: 13 Apr 2009
Posts: 969

PostPosted: Mon Jan 31, 2011 6:59 pm    Post subject: Reply with quote

Asus makes mtoher boards for a lot of the other big computer companies. And they are generally quite good.



Don't blame if if I sound like a fan-boy I have 3 Asus PC's (2 laptops, 1 desktop)
Back to top
View user's profile Send private message
Hero
I'm a spammer
Reputation: 79

Joined: 16 Sep 2006
Posts: 7174

PostPosted: Mon Jan 31, 2011 7:27 pm    Post subject: Reply with quote

Is usb2 going to work on a usb3 port? if not I dont see reason to get usb 3 just yet.
Back to top
View user's profile Send private message
kls85
I post too much
Reputation: 22

Joined: 18 Jul 2008
Posts: 2757
Location: Under ur bed

PostPosted: Mon Jan 31, 2011 10:45 pm    Post subject: This post has 1 review(s) Reply with quote

USB 3 is backwards compatible. Go with a board that has USB 3.
_________________
Back to top
View user's profile Send private message
Choycolate
Master Cheater
Reputation: -1

Joined: 18 Oct 2008
Posts: 284

PostPosted: Mon Jan 31, 2011 11:02 pm    Post subject: Reply with quote

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131668 ?
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address Yahoo Messenger
Saifallofjmr
Grandmaster Cheater Supreme
Reputation: 4

Joined: 02 Apr 2007
Posts: 1450

PostPosted: Mon Jan 31, 2011 11:35 pm    Post subject: Reply with quote

I recommend this mobo:

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813130275

MSI 870A-G54 AM3 AMD 870 SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX AMD Motherboard

Price: 99.99 + Free Shipping

_________________

Back to top
View user's profile Send private message
Hero
I'm a spammer
Reputation: 79

Joined: 16 Sep 2006
Posts: 7174

PostPosted: Mon Jan 31, 2011 11:45 pm    Post subject: Reply with quote

kls85 wrote:
USB 3 is backwards compatible. Go with a board that has USB 3.
so a usb2.0 fits the port? I know a usb 3.0 wont fit a 2.0, but the 3.0 plug looked so much different.
Back to top
View user's profile Send private message
Choycolate
Master Cheater
Reputation: -1

Joined: 18 Oct 2008
Posts: 284

PostPosted: Mon Jan 31, 2011 11:59 pm    Post subject: Reply with quote

I am looking for one that has a Hdmi input
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address Yahoo Messenger
Hero
I'm a spammer
Reputation: 79

Joined: 16 Sep 2006
Posts: 7174

PostPosted: Tue Feb 01, 2011 1:00 am    Post subject: Reply with quote

rockista80 wrote:
I am looking for one that has a Hdmi input
I dont think such a thing exists? or its really expensive so I never saw one.
Back to top
View user's profile Send private message
Shota
Grandmaster Cheater Supreme
Reputation: 6

Joined: 18 Aug 2008
Posts: 1798
Location: Mainland, China

PostPosted: Tue Feb 01, 2011 1:14 am    Post subject: Reply with quote

Hero wrote:
rockista80 wrote:
I am looking for one that has a Hdmi input
I dont think such a thing exists? or its really expensive so I never saw one.

onboard 870 chipset above basically, one with onboard 4200graphic
or intel h55 have dvi and hdmi.
alternatively, you can use dvi -> hdmi adapter, which is the same shit without sound. (easily solve by using a 3.5mm line out)

_________________

Officially gay.
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
kls85
I post too much
Reputation: 22

Joined: 18 Jul 2008
Posts: 2757
Location: Under ur bed

PostPosted: Tue Feb 01, 2011 12:26 pm    Post subject: Reply with quote

The plug on a USB 3.0 is exactly the same a USB 2.0 except for a few extra contacts. The other end will be different but you will plug that into your external hard drive so no problems there.

Some motherboard do have HDMI and there are plenty of it. All you a have to do look for it. Some even have displayport.

_________________
Back to top
View user's profile Send private message
ZacTheSin
I post too much
Reputation: 6

Joined: 09 May 2006
Posts: 2657

PostPosted: Tue Feb 01, 2011 2:07 pm    Post subject: Reply with quote

kls85 wrote:
The plug on a USB 3.0 is exactly the same a USB 2.0 except for a few extra contacts. The other end will be different but you will plug that into your external hard drive so no problems there.

Some motherboard do have HDMI and there are plenty of it. All you a have to do look for it. Some even have displayport.


They won't have an HDMI input. They'll have an output.

He will need to buy a seperate PCI (or PCIe) card to be able to input HDMI. I don't see it as necessary though, unless he's trying to set up some sort of TV-tuner setup with a console running through the screen.

_________________
If someone helps you, why not Rep them?
Back to top
View user's profile Send private message
Gypsy++
Master Cheater
Reputation: -1

Joined: 25 Aug 2010
Posts: 398

PostPosted: Tue Feb 01, 2011 5:10 pm    Post subject: Reply with quote

Circuit City still exist? I thought they went out of business like 2-3 years ago?
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Cheat Engine Forum Index -> Computer Talk All times are GMT - 6 Hours
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

CE Wiki   IRC (#CEF)   Twitter
Third party websites