Cheat Engine Forum Index Cheat Engine
The Official Site of Cheat Engine
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 


Why do not I get the code "plugin-container.exe"?

 
Post new topic   Reply to topic    Cheat Engine Forum Index -> Cheat Engine
View previous topic :: View next topic  
Author Message
seki_nube
How do I cheat?
Reputation: 0

Joined: 27 Sep 2010
Posts: 3

PostPosted: Mon Sep 27, 2010 4:30 pm    Post subject: Why do not I get the code "plugin-container.exe"? Reply with quote

I have version 5.6.1 of cheat engine and I have tried many times and did not appear,
Why does that happen?, Someone to help me.
thanks
Back to top
View user's profile Send private message
Freiza
Grandmaster Cheater
Reputation: 22

Joined: 28 Jun 2010
Posts: 662

PostPosted: Mon Sep 27, 2010 4:35 pm    Post subject: Reply with quote

Plugin-container.exe is not code.
It is a process . u must attach it with ce. and you must use firefox.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
seki_nube
How do I cheat?
Reputation: 0

Joined: 27 Sep 2010
Posts: 3

PostPosted: Mon Sep 27, 2010 4:41 pm    Post subject: Reply with quote

Freiza wrote:
Plugin-container.exe is not code.
It is a process . u must attach it with ce. and you must use firefox.


I'm using firefox, I try to use the cheat engine with petsociety
but the process don't appears Sad
Back to top
View user's profile Send private message
Dark Byte
Site Admin
Reputation: 373

Joined: 09 May 2003
Posts: 22010
Location: The netherlands

PostPosted: Mon Sep 27, 2010 4:51 pm    Post subject: This post has 1 review(s) Reply with quote

the process will only appear when the game has started AND the firefox version you use is higher than 3.6.2 (you can check the version of firefox you use in help->about)
and you know you have to look for it in the process list right ?

_________________
Do not ask me about online cheats. I don't know any and wont help finding them.

Like my help? Join me on Patreon so i can keep helping
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
seki_nube
How do I cheat?
Reputation: 0

Joined: 27 Sep 2010
Posts: 3

PostPosted: Mon Sep 27, 2010 5:02 pm    Post subject: Reply with quote

Dark Byte wrote:
the process will only appear when the game has started AND the firefox version you use is higher than 3.6.2 (you can check the version of firefox you use in help->about)
and you know you have to look for it in the process list right ?




i have firefox 3.6.10, i start the game with the cheat engine open and look at the process list and dont appear D:!!! Crying or Very sad
Back to top
View user's profile Send private message
SwaggaJackin'
Master Cheater
Reputation: 2

Joined: 06 Nov 2009
Posts: 304

PostPosted: Tue Sep 28, 2010 1:26 am    Post subject: Reply with quote

Learn basic math.

3.6.10 < 3.6.2.

*FACE PALM*
Back to top
View user's profile Send private message
Haswell
Grandmaster Cheater
Reputation: 10

Joined: 24 Nov 2007
Posts: 703

PostPosted: Tue Sep 28, 2010 6:53 am    Post subject: Reply with quote

FF versions don't follow the rules of basic math, and indeed 3.6.10 is the latest stable version.

@seki_nube: go to the flash game of your choice (any page that contains flash, Youtube videos work as well) and search the proc. list again. The plugin container doesn't actually load until FF detect a plugin is being used and in this case, Adobe Flash.
Back to top
View user's profile Send private message
SwaggaJackin'
Master Cheater
Reputation: 2

Joined: 06 Nov 2009
Posts: 304

PostPosted: Tue Sep 28, 2010 9:02 am    Post subject: Reply with quote

I see, I retract my statement then. I currently use chrome and palemoon. My apologies to seki_nube.
Back to top
View user's profile Send private message
shadel
Advanced Cheater
Reputation: 0

Joined: 19 May 2010
Posts: 52

PostPosted: Wed Sep 29, 2010 3:03 am    Post subject: Reply with quote

If you still can't find it, make sure you deactivate the option :
Quote:
List process with icons only
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Cheat Engine Forum Index -> Cheat Engine All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

CE Wiki   IRC (#CEF)   Twitter
Third party websites