Cheat Engine Forum Index Cheat Engine
The Official Site of Cheat Engine
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 


Trainer and game run order.

 
Post new topic   Reply to topic    Cheat Engine Forum Index -> Cheat Engine
View previous topic :: View next topic  
Author Message
jixi
How do I cheat?
Reputation: 0

Joined: 29 Sep 2019
Posts: 2

PostPosted: Sun Sep 29, 2019 5:15 am    Post subject: Trainer and game run order. Reply with quote

I've make a exe trainer, but it's working only when I run game first. Is it possible to run trainer before run the game?
Back to top
View user's profile Send private message
Dark Byte
Site Admin
Reputation: 384

Joined: 09 May 2003
Posts: 22963
Location: The netherlands

PostPosted: Sun Sep 29, 2019 6:58 am    Post subject: Reply with quote

yes

Just make sure you do not name the exe of your trainer the same as the game.

Also if the game has a launcher you need to add in a check it is the right process

_________________
Do not ask me about online cheats. I don't know any and wont help finding them.

Like my help? Join me on Patreon so i can keep helping
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
jixi
How do I cheat?
Reputation: 0

Joined: 29 Sep 2019
Posts: 2

PostPosted: Mon Sep 30, 2019 8:05 am    Post subject: Reply with quote

My trainer has different name than game. Maybe I described that issue not clear.
I can run my trainer before I run the game, but nothing is happened when I press hotkey to stop ingame counter (it trigger "off" state only). It looks like trainer don't see running game process.

I have to run game first, and then trainer, after that everything works fine.
Back to top
View user's profile Send private message
Dark Byte
Site Admin
Reputation: 384

Joined: 09 May 2003
Posts: 22963
Location: The netherlands

PostPosted: Mon Sep 30, 2019 8:20 am    Post subject: Reply with quote

Do you have any custom code in the lua section of your table? If so, that's likely why

If not, have you tried waiting 10 to 15 seconds after opening the process?

And are you sure it doesn't have two ore more similar named processes ?

_________________
Do not ask me about online cheats. I don't know any and wont help finding them.

Like my help? Join me on Patreon so i can keep helping
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Cheat Engine Forum Index -> Cheat Engine All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

CE Wiki   IRC (#CEF)   Twitter
Third party websites