Cheat Engine Forum Index Cheat Engine
The Official Site of Cheat Engine
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 


Cheat Engine 6.6 Released
Goto page Previous  1, 2, 3  Next
 
Post new topic   Reply to topic    Cheat Engine Forum Index -> Cheat Engine
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Drinkie
Expert Cheater
Reputation: 0

Joined: 03 Nov 2013
Posts: 150

PostPosted: Fri Oct 28, 2016 1:45 am    Post subject: Reply with quote

The installation keeps crashing when i get to the license agreement stupid of me to ask but any tips aside from "Right click and run as Administrator"? as i have done that every time
Back to top
View user's profile Send private message
Csimbi
Grandmaster Cheater Supreme
Reputation: 67

Joined: 14 Jul 2007
Posts: 1948

PostPosted: Fri Oct 28, 2016 2:10 am    Post subject: Reply with quote

The installer contains an ad package.
Make sure your AV does not delete it before it's supposed to be loaded.
Back to top
View user's profile Send private message
Drinkie
Expert Cheater
Reputation: 0

Joined: 03 Nov 2013
Posts: 150

PostPosted: Fri Oct 28, 2016 3:32 am    Post subject: Reply with quote

Never had that problem before but oh well thanks for the info

Edit: Nope didn't work i disabled my AV while i attempted to install it and i still had the same issue
Back to top
View user's profile Send private message
Csimbi
Grandmaster Cheater Supreme
Reputation: 67

Joined: 14 Jul 2007
Posts: 1948

PostPosted: Fri Oct 28, 2016 10:15 am    Post subject: Reply with quote

Could check the checksum (CRC, MD5, SHA, either one) on the installer you have and post it?
Thanks!
Back to top
View user's profile Send private message
Drinkie
Expert Cheater
Reputation: 0

Joined: 03 Nov 2013
Posts: 150

PostPosted: Fri Oct 28, 2016 11:50 am    Post subject: Reply with quote

MD5: 7EA7FF72FC5ED64466EAC7CDD7109651
Back to top
View user's profile Send private message
Csimbi
Grandmaster Cheater Supreme
Reputation: 67

Joined: 14 Jul 2007
Posts: 1948

PostPosted: Fri Oct 28, 2016 1:18 pm    Post subject: Reply with quote

5cc218cd1d2d39b8f209837b63fea314 here
There's been a silent update.
Try downloading again.
Back to top
View user's profile Send private message
Drinkie
Expert Cheater
Reputation: 0

Joined: 03 Nov 2013
Posts: 150

PostPosted: Fri Oct 28, 2016 2:42 pm    Post subject: Reply with quote

Nope still not working
Back to top
View user's profile Send private message
Csimbi
Grandmaster Cheater Supreme
Reputation: 67

Joined: 14 Jul 2007
Posts: 1948

PostPosted: Fri Oct 28, 2016 3:38 pm    Post subject: Reply with quote

Well, the last thing you could try is messing with the internet connection - again, for the included adware's sake.
Try:
- blocking access explicitly (on your firewall)
- permitting access explicitly (on your firewall)
- unplugging the internet cable (physically) while access is permitted explicitly (on your firewall)
Back to top
View user's profile Send private message
mgr.inz.Player
I post too much
Reputation: 148

Joined: 07 Nov 2008
Posts: 4184
Location: W kraju nad Wisla. UTC+01:00

PostPosted: Sat Oct 29, 2016 8:49 am    Post subject: Reply with quote

CE freeze.

1 open "dissect code" window

2 press "Win+D", or minimize


From CE 10/10/2016

I enabled "Enable LCL Debug" help menu item:
Code:
getMainForm().miEnableLCLDebug.Visible = true

Then I clicked "Enable LCL Debug".

here, LCL debug output:
Code:
First log message
TApplication.HandleException TWinControl.WMSize loop detected, the widgetset does not like the LCL bounds or sends unneeded wmsize messages: frmDissectCode:TfrmDissectCode BoundsRealized=l=529,t=31,r=30324,b=26897 NewBoundsRealized=l=529,t=31,r=30324,b=26897
  Stack trace:
  $000000000042E08F
  $000000000042DDBC
  $0000000000457561
  $0000000000459EFE
  $0000000000411135
  $000000000043679F
  $000000000042ADCE
  $000000000045B9B3
  $000000000083EBE7
  $0000000000827DEF
  $000000000082BEC5
  $00000000008895E2
  $00000000004310C4
  $000000000045BA39
  $00000000004311F2
  $00000000004314E6
  $0000000000426FAA
TApplication.HandleException TWinControl.WMSize loop detected, the widgetset does not like the LCL bounds or sends unneeded wmsize messages: frmDissectCode:TfrmDissectCode BoundsRealized=l=529,t=31,r=30619,b=27163 NewBoundsRealized=l=529,t=31,r=30619,b=27163
  Stack trace:
  $000000000042E08F
  $000000000042DDBC
  $0000000000457561
  $0000000000459EFE
  $0000000000411135
  $000000000043679F
  $000000000042ADCE
  $000000000045B9B3
  $000000000083EBE7
  $0000000000827DEF
  $000000000082BEC5
  $00000000008895E2
  $00000000004310C4
  $000000000045BA39
  $00000000004311F2
  $00000000004314E6
  $0000000000426FAA





Same problem is with "trainer generator" (you fixed this in the SVN: "Don't allow minimize")
LCL debug output:
Code:
TApplication.HandleException TWinControl.WMSize loop detected, the widgetset does not like the LCL bounds or sends unneeded wmsize messages: frmTrainerGenerator:TfrmTrainerGenerator BoundsRealized=l=128,t=205,r=13090,b=36398 NewBoundsRealized=l=128,t=205,r=13090,b=36398





Edit:
I tried and successfully compiled CE with newest Lazarus (revision 53262) and official FPC3.0.0

I had to do few adjustments: http://wiki.freepascal.org/Better_Unicode_Support_in_Lazarus#Compatibility_with_LCL_in_Lazarus_1.x

And problem still remains.


There are two options:
- bad layout (DissectCodeunit.lfm)
- a LCL bug not yet fixed



I didn't check it before, but, if we resize "dissect code" window first, then minimize, bug doesn't occur.

_________________
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Drinkie
Expert Cheater
Reputation: 0

Joined: 03 Nov 2013
Posts: 150

PostPosted: Thu Nov 03, 2016 10:46 am    Post subject: Reply with quote

Csimbi wrote:
Well, the last thing you could try is messing with the internet connection - again, for the included adware's sake.
Try:
- blocking access explicitly (on your firewall)
- permitting access explicitly (on your firewall)
- unplugging the internet cable (physically) while access is permitted explicitly (on your firewall)


Turns out it was a something to do with my router that was stopping the installation also since the adware didn't show up on it and i cannot find it on the uninstaller could i know what said adware actually installs?
Back to top
View user's profile Send private message
falkareath
How do I cheat?
Reputation: 0

Joined: 06 Nov 2016
Posts: 1

PostPosted: Sun Nov 06, 2016 1:33 pm    Post subject: engine malfunction Reply with quote

seems that i cant open the install file, plis help?
"the process cant acces the file because its used in another process"



the process cant acces the file because its used in another process.png
 Description:
 Filesize:  6.59 KB
 Viewed:  18992 Time(s)

the process cant acces the file because its used in another process.png


Back to top
View user's profile Send private message
Fringeware
How do I cheat?
Reputation: 0

Joined: 06 Nov 2016
Posts: 2

PostPosted: Sun Nov 06, 2016 1:41 pm    Post subject: Reply with quote

I didn't understand this part

Quote:
Added Middle, MD5 and MD5 as allowable hotkeys


Are those mouse buttons? Was that supposed to say "Middle, MB4 and MB5"?

And if it did mean to say that how do we use them? I've tried setting my hotkeys to the middle and side mouse buttons and they don't register at all.

EDIT: I figured it out. The release notes just have a typo. In order to register the mouse keys, your cursor has to be exactly on the hotkey field or it doesn't work.
Back to top
View user's profile Send private message
BTGbullseye
Newbie cheater
Reputation: 0

Joined: 04 Mar 2009
Posts: 24
Location: Somewhere in the USA

PostPosted: Sat Nov 12, 2016 11:30 pm    Post subject: Reply with quote

FYI, that new "ad package" that you have in the 6.6 installer, it installs a poor excuse for an 'antivirus' (no refuse button showed) that also periodically blocks the usage of the basic functions (like scanning for values) of Cheat Engine itself. You might want to reconsider this particular adware.
Back to top
View user's profile Send private message
Vagrant
How do I cheat?
Reputation: 0

Joined: 05 Feb 2017
Posts: 3
Location: Nevada

PostPosted: Sun Feb 05, 2017 5:30 pm    Post subject: Reply with quote

Is there a way to download cheat engine on my hp chromebook? Help me thank you Sad
Back to top
View user's profile Send private message
Dark Byte
Site Admin
Reputation: 341

Joined: 09 May 2003
Posts: 19983
Location: The netherlands

PostPosted: Sun Feb 05, 2017 6:28 pm    Post subject: Reply with quote

see if you can install windows on it
_________________
Do not ask me about online cheats. I don't know any and wont help finding them.
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Cheat Engine Forum Index -> Cheat Engine All times are GMT - 6 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3  Next
Page 2 of 3

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

CE Wiki   IRC (#CEF)   Twitter
Third party websites