Cheat Engine Forum Index Cheat Engine
The Official Site of Cheat Engine
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 


Android version of Cheat Engine(arm only, so not bluestacks)
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 13, 14, 15, 16  Next
 
Post new topic   Reply to topic    Cheat Engine Forum Index -> Cheat Engine
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Mohsen
Advanced Cheater
Reputation: 1

Joined: 04 Apr 2013
Posts: 69
Location: PE

PostPosted: Fri Mar 18, 2016 11:46 am    Post subject: Reply with quote

Is there any plan to support LUA or trainer/loader for android ?
Back to top
View user's profile Send private message
XKiritoX1
How do I cheat?
Reputation: 0

Joined: 23 Mar 2016
Posts: 2

PostPosted: Wed Mar 23, 2016 12:52 am    Post subject: Reply with quote

This is the coolest app hacker i've used. But i got a question, is it possible to modify all values at the same timw? Cuz sometimes it shows 2000+ address and I have to search again and again to find the correcr value. Sorry for bad english.
P.S---New here so pls help me. Thanks!!!
Edit: I am using real android device (samsung) And not bluestacks =)
Back to top
View user's profile Send private message
KDroid
How do I cheat?
Reputation: 0

Joined: 31 Mar 2016
Posts: 5
Location: Cyberspace

PostPosted: Wed Apr 06, 2016 8:53 am    Post subject: Reply with quote

inner_fears wrote:
Hi,

tried this on my rooted elephone m2 chinaphone with lollipop 5.1

The app doesnt crash or anything but whenever i do a scan and i get results, next scan always yields 0 results. It's as if i'm scanning the wrong process even though i know i'm scanning the right one. (tried both with local ce app and remote ce on windows)

I've seen a user having the same issue as me in this very thread and he was told to set selinux on permissive, thing is i apparently don't have selinux on my phone.

Also, whenever i hit the ce overlay icon when i'm in another app, ce opens and asks to hook to the process "org.cheatengine.cegui" and not the actual foreground process. Thought this may be important.

Any advice?


I am running lollipop 5.1.1 and i am also having the same issue. So it must be because of lolipop. I am using Samsung Galaxy S6, 5.1.1 rooted
Back to top
View user's profile Send private message
realtimtamtom
How do I cheat?
Reputation: 0

Joined: 01 May 2016
Posts: 1

PostPosted: Sun May 01, 2016 12:12 pm    Post subject: how to launch ceserver on windows? Reply with quote

I just wanna know how to launch ceserver on windows. I dont wanna root my mobile just for CE usage.
_________________
Hi. I wanna learn something. I am new :3
Back to top
View user's profile Send private message
TheStranger81
How do I cheat?
Reputation: 0

Joined: 05 Feb 2016
Posts: 8

PostPosted: Sat May 14, 2016 3:50 am    Post subject: Reply with quote

Guys no way to use this without rooting the tablet ? Thanks Smile
Back to top
View user's profile Send private message
Dark Byte
Site Admin
Reputation: 340

Joined: 09 May 2003
Posts: 19902
Location: The netherlands

PostPosted: Sat May 14, 2016 4:52 am    Post subject: Reply with quote

install an android emulator on your tablet and root that. (might be a bit slower)
_________________
Do not ask me about online cheats. I don't know any and wont help finding them.
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
vulin
How do I cheat?
Reputation: 0

Joined: 18 Oct 2014
Posts: 8

PostPosted: Sat May 14, 2016 6:37 pm    Post subject: Reply with quote

how can i connect to remote system? Sad
Back to top
View user's profile Send private message
Xandert
How do I cheat?
Reputation: 0

Joined: 10 Jun 2016
Posts: 2

PostPosted: Fri Jun 10, 2016 7:13 am    Post subject: Reply with quote

Jiehfeng wrote:
How do I get this to work on subway surfers? I get 0 results for coins when I next scan.

EDIT: Found the address, changing it doesn't do anything ingame...


Yes i'm reading this Razz Razz


And its crashes on my Remix os, since my phone is broken... i have no longer best score on my subway surfers.....can you fix it dev.?
Back to top
View user's profile Send private message
Nuolong
How do I cheat?
Reputation: 0

Joined: 12 Jun 2016
Posts: 1

PostPosted: Sun Jun 12, 2016 7:02 pm    Post subject: Reply with quote

I created an account just to ask:

What do I do if it doesn't recognize the app? Chest engine is the only available process to pick. I'm trying to cheat on The Battle Cats. I use a One Plus One, rooted of course.

Edit = I mean apps, not processes
Back to top
View user's profile Send private message
danilogcscala
Newbie cheater
Reputation: 0

Joined: 06 May 2015
Posts: 12
Location: Brazil

PostPosted: Thu Jun 23, 2016 10:43 am    Post subject: Reply with quote

the link firs post is last version friend? try android 6.0.1. keep this great work and thanks for share
Back to top
View user's profile Send private message
Freesight
How do I cheat?
Reputation: 0

Joined: 30 Jun 2016
Posts: 1

PostPosted: Thu Jun 30, 2016 12:10 pm    Post subject: Reply with quote

Thx, application works great once you find out how to go around the memory limitation of process being on hold.

Question Anyone knows how to circumvent the cheat protection in Exiled Kingdoms which resets the character level to 1 if you tamper with it trough CE?

It's an excellent game but I'd like to smooth things out a little. Thanks for looking this up!
Back to top
View user's profile Send private message
ElliotTheCETester
How do I cheat?
Reputation: 0

Joined: 09 Jul 2016
Posts: 1

PostPosted: Sat Jul 09, 2016 1:07 pm    Post subject: Select all addresses Reply with quote

Hey, so I know you can select all addresses on Windows, but can you do it on Android? Thanks. Smile
Back to top
View user's profile Send private message
Swissmike
How do I cheat?
Reputation: 0

Joined: 10 Jul 2016
Posts: 2

PostPosted: Sun Jul 10, 2016 2:47 am    Post subject: Reply with quote

Hi guys,

I'm trying to modify datas in Disney Magic Kingdoms (Gems and Potions)

After 2-3 scans, i think i've found the right key but when i modify it, nothing happened in the game.

Someone did it in that game ?

Thanks ^^
Back to top
View user's profile Send private message
zajechax
Newbie cheater
Reputation: 0

Joined: 06 Feb 2016
Posts: 11

PostPosted: Thu Jul 21, 2016 6:08 am    Post subject: Re: Android version of Cheat Engine(arm only, so not bluesta Reply with quote

Dark Byte wrote:
Here is a first version of Cheat Engine for android.
It's my first android app so expect crashes, and weird/nonconforming behavior (just like the normal ce)


requires root of course


It will probably only work on a small subset of systems (mainly the newer ones)

Please leave your feedback


Hey Dark Byte!
First of all - thank you so much for Cheat Engine android version!
It is working so good like normal Windows version!

But I have one very important request to you!
Please, add option to: SELECT ALL ADDRESSES from Scan Results to add them to table, and then add another option like: EDIT ALL SELECTED ADDRESSES AT ONCE.
Ok?

This is the only option that I was missing ... so uncomfortable is marking individually address .. Please, this small change, I think it will take you a moment of time Smile

If you don't want to do that, so maybe you know what tools on android can find 4,8 bit addresses? Game Guardian can do that? If yes, please tell me.

Best Regards,
Zajec Hax
Back to top
View user's profile Send private message
Radu23Z
How do I cheat?
Reputation: 0

Joined: 28 Jul 2016
Posts: 1

PostPosted: Thu Jul 28, 2016 10:04 am    Post subject: Problem with ce Reply with quote

shahriar wrote:
hi
i have problem with cheat engine on my device
Sony z1 c6902 android 5.1.1 rooted ver
ce engine launch "popup tell me" but in app list just one app "cheat engine" and process list show nothing too me!
Confused


I have the same issue.
I granted root acces. In the app list is just CE and the process list in empty.
When i try to conect via netword, from pc, i get this error:
"I can't get the process list. You are probably using Windows NT. Use window list insted!"
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Cheat Engine Forum Index -> Cheat Engine All times are GMT - 6 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 13, 14, 15, 16  Next
Page 14 of 16

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

CE Wiki   IRC (#CEF)   Twitter
Third party websites