Cheat Engine Forum Index Cheat Engine
The Official Site of Cheat Engine
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 


Warframe
Goto page 1, 2  Next
 
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Cheat Engine Forum Index -> General Gamehacking
View previous topic :: View next topic  
Author Message
iArhelay
How do I cheat?
Reputation: 0

Joined: 18 Jan 2013
Posts: 7

PostPosted: Fri Jan 18, 2013 8:52 am    Post subject: Warframe Reply with quote

Hello everyone.
Please help me with it. Day ago i succesfully hacking mag ammo in this game, freeze it, and happyly live with my cat =). But today they changed...ehm, don't now how it been in english.

So, day ago i:
1 search for 93 (mag ammo).
2 Shoot
3 Search for 92
4 Shoot
...
X found a few adresses, freeze it, profit.

but today it don't work. Please help me find the way to make it work again
Back to top
View user's profile Send private message
desertricker
Cheater
Reputation: 0

Joined: 20 Jan 2013
Posts: 43
Location: 127.0.0.1

PostPosted: Sat Jan 19, 2013 8:56 am    Post subject: Reply with quote

Can you tell exactly what is your problem?
1-)you can't find the addresses
2-)you find them but can't change
Which of them?

_________________
Assembly var dediler geldik Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
iArhelay
How do I cheat?
Reputation: 0

Joined: 18 Jan 2013
Posts: 7

PostPosted: Sat Jan 19, 2013 10:29 am    Post subject: Reply with quote

can't change.
if i simple change them, they come back

if i freeze them, they blinl back and forth.

maybe they encrypted values, and i cannot find it with
"exact value" scan

_________________
Russian 0_<
Back to top
View user's profile Send private message
desertricker
Cheater
Reputation: 0

Joined: 20 Jan 2013
Posts: 43
Location: 127.0.0.1

PostPosted: Sat Jan 19, 2013 12:40 pm    Post subject: Reply with quote

iArhelay wrote:
can't change.
if i simple change them, they come back

if i freeze them, they blinl back and forth.

maybe they encrypted values, and i cannot find it with
"exact value" scan


To change the values that you can't do it with freezing,do this;find what writes to that address and deactivite the opcode that writes to it by replacing nops or writing your own code in AA

To find the values there's a lot of methods that you can use(like increased/decrased scan method) you can look for the tutorials

Btw,did you solve the tutorial of the CE?

_________________
Assembly var dediler geldik Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
samzonx
How do I cheat?
Reputation: 0

Joined: 29 Nov 2012
Posts: 9

PostPosted: Sun Jan 20, 2013 3:50 am    Post subject: Reply with quote

Yeah no, he's right they patched it.

pointers don't work, and code injection doesn't work anymore.

the value that writes to the ammo is also encrypted and appears as modifying thousands of times a second and floods CE when you try to view it ~.~




On that note, i'll tip 5$ to anyone who can get a table working for ammo/energy/health.

there is a "solo" mode in warframe, so its completley clientsided, just encrypted - and that's technically single player too.

@ mods delete this post if me offering a tip is illegal.
Back to top
View user's profile Send private message
desertricker
Cheater
Reputation: 0

Joined: 20 Jan 2013
Posts: 43
Location: 127.0.0.1

PostPosted: Sun Jan 20, 2013 5:05 am    Post subject: Reply with quote

samzonx wrote:
Yeah no, he's right they patched it.

pointers don't work, and code injection doesn't work anymore.

the value that writes to the ammo is also encrypted and appears as modifying thousands of times a second and floods CE when you try to view it ~.~




On that note, i'll tip 5$ to anyone who can get a table working for ammo/energy/health.

there is a "solo" mode in warframe, so its completley clientsided, just encrypted - and that's technically single player too.

@ mods delete this post if me offering a tip is illegal.


I see.I don't want to sound like a noob but can't we write a code in AA that selects a specific value to change? like this;

Code:
cmp eax,250 //comparing our specific value to register
je blabla //if we found our value it'll go to the our changing code
jmp original code //if we couldn't find it,don't change anything so the game won't crash


This a psuedocode of course but the logic is simple,isn't it?[/code]

_________________
Assembly var dediler geldik Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
samzonx
How do I cheat?
Reputation: 0

Joined: 29 Nov 2012
Posts: 9

PostPosted: Sun Jan 20, 2013 5:10 am    Post subject: Reply with quote

I woulden't know, im pretty noob myself, i completed the tutorial program and a few other tut's, could never get pointers working for WF, managed to for other games though, never evne tried code really
Back to top
View user's profile Send private message
desertricker
Cheater
Reputation: 0

Joined: 20 Jan 2013
Posts: 43
Location: 127.0.0.1

PostPosted: Sun Jan 20, 2013 5:12 am    Post subject: Reply with quote

samzonx wrote:
I woulden't know, im pretty noob myself, i completed the tutorial program and a few other tut's, could never get pointers working for WF, managed to for other games though, never evne tried code really


You should learn the basic assembly and functions of AA,it helps a lot.

_________________
Assembly var dediler geldik Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
samzonx
How do I cheat?
Reputation: 0

Joined: 29 Nov 2012
Posts: 9

PostPosted: Sun Jan 20, 2013 7:19 am    Post subject: Reply with quote

yeah im working on learning it bit by bit, im a little slow with this kind of stuff, but i dont think it'd work for WF anyway :c
Back to top
View user's profile Send private message
desertricker
Cheater
Reputation: 0

Joined: 20 Jan 2013
Posts: 43
Location: 127.0.0.1

PostPosted: Sun Jan 20, 2013 7:52 am    Post subject: Reply with quote

samzonx wrote:
yeah im working on learning it bit by bit, im a little slow with this kind of stuff, but i dont think it'd work for WF anyway :c


I'm new at these stuff too,I hope we'll learn :3 good luck to ya Smile

_________________
Assembly var dediler geldik Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
iArhelay
How do I cheat?
Reputation: 0

Joined: 18 Jan 2013
Posts: 7

PostPosted: Tue Jan 22, 2013 2:08 am    Post subject: Reply with quote

So guys, anyone find something?
_________________
Russian 0_<
Back to top
View user's profile Send private message
++METHOS
Grandmaster Cheater Supreme
Reputation: 31

Joined: 29 Oct 2010
Posts: 1419

PostPosted: Tue Jan 22, 2013 2:19 am    Post subject: Reply with quote

Check out Lena151's tutorials on obfuscation...although, if this is a server-side-only game, it's probably not worth it.
Back to top
View user's profile Send private message
Monkeys
I post too much
Reputation: 28

Joined: 20 Jul 2006
Posts: 2421

PostPosted: Tue Jan 22, 2013 4:16 am    Post subject: Reply with quote

It is server-sided. Warframe being a multiplayer game, it's also nolonger allowed to discuss it.
_________________
Get a lid on that zombie,
he's never gonna be alri-i-ight.
Oooh get a lid on that zombie,
or he's gonna feed all night.
Back to top
View user's profile Send private message
iArhelay
How do I cheat?
Reputation: 0

Joined: 18 Jan 2013
Posts: 7

PostPosted: Tue Jan 22, 2013 8:48 am    Post subject: Reply with quote

it's not server sided it have SOLO mode. And on previous patch i succesfully hacked all digits
_________________
Russian 0_<
Back to top
View user's profile Send private message
Monkeys
I post too much
Reputation: 28

Joined: 20 Jul 2006
Posts: 2421

PostPosted: Tue Jan 22, 2013 9:43 am    Post subject: Reply with quote

Solo mode is basically a one man instance. Doesn't make it any less multiplayer.


And they could've appeared "hacked" and were simply showing up like that clientsided.
Or they might've only now added heavier serversided checks. Since it's still in beta.

_________________
Get a lid on that zombie,
he's never gonna be alri-i-ight.
Oooh get a lid on that zombie,
or he's gonna feed all night.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Cheat Engine Forum Index -> General Gamehacking All times are GMT - 6 Hours
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

CE Wiki   IRC (#CEF)