Cheat Engine Forum Index Cheat Engine
The Official Site of Cheat Engine
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 


Tic Tac Toe version 2
Goto page 1, 2, 3, 4  Next
 
Post new topic   Reply to topic    Cheat Engine Forum Index -> General programming -> Binaries
View previous topic :: View next topic  
Author Message
92Garfield
I'm a spammer
Reputation: 57

Joined: 20 Dec 2007
Posts: 5871
Location: Banana Republic Germany

PostPosted: Thu Jan 01, 2009 9:51 am    Post subject: Tic Tac Toe version 2 Reply with quote


Changlog is included..
DOWNLOAD
Report me any bug's please.
Try beating cpu when he is PlayerX.
It's possible to beat him, with luck.
Hope I will get some feedback.

e.g.:
he reandom,
lower left,
he random,
lower right
he blocks lower mid
you mid and then you can win upper left and right

_________________
Back to top
View user's profile Send private message
Odecey
Master Cheater
Reputation: 1

Joined: 19 Apr 2007
Posts: 259
Location: Scandinavia

PostPosted: Mon Jan 05, 2009 6:36 am    Post subject: Reply with quote

Try to make it so you can't beat him when he starts, considering you cant win this game if the opponent plays correctly. Also make it so when the CPU starts, it won't choose the middle.
_________________
Never confuse activity with productivity. You can be busy without a purpose, but what's the point?- Rick Warren
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
92Garfield
I'm a spammer
Reputation: 57

Joined: 20 Dec 2007
Posts: 5871
Location: Banana Republic Germany

PostPosted: Mon Jan 05, 2009 12:00 pm    Post subject: Reply with quote

Odecey wrote:
Try to make it so you can't beat him when he starts, considering you cant win this game if the opponent plays correctly. Also make it so when the CPU starts, it won't choose the middle.

Yes, I'm going to make an better AI option, but i'll keep that one for default.
It's sensless when theres no way you can beat him

_________________
Back to top
View user's profile Send private message
mathewthe2
Grandmaster Cheater
Reputation: 0

Joined: 28 Aug 2008
Posts: 562
Location: behind you... BOO!

PostPosted: Fri Jan 30, 2009 10:03 am    Post subject: Reply with quote

I just beat him, i used my own way two way around which made computer chose one then i won! woohoo!
Also, i beat him now even if he starts first.
screenshot:



won.JPG
 Description:
 Filesize:  42.91 KB
 Viewed:  58561 Time(s)

won.JPG



_________________
This is what you get if you scan a noob game with my -Mth2- Scanner-
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
92Garfield
I'm a spammer
Reputation: 57

Joined: 20 Dec 2007
Posts: 5871
Location: Banana Republic Germany

PostPosted: Fri Jan 30, 2009 11:45 am    Post subject: Reply with quote

mathewthe2 wrote:
I just beat him, i used my own way two way around which made computer chose one then i won! woohoo!
Also, i beat him now even if he starts first.
screenshot:

O' frly?
It's easy, everytime you have two circle that you can connect so you get 2 win possibilitys
also you cheated, CPU always has 0 time.

_________________
Back to top
View user's profile Send private message
Anden100
Grandmaster Cheater
Reputation: 0

Joined: 20 Apr 2007
Posts: 668

PostPosted: Fri Jan 30, 2009 2:32 pm    Post subject: Reply with quote

mathewthe2 wrote:
I just beat him, i used my own way two way around which made computer chose one then i won! woohoo!
Also, i beat him now even if he starts first.
screenshot:


That method is old, and rly sucks..., easy to get around!
Back to top
View user's profile Send private message
mathewthe2
Grandmaster Cheater
Reputation: 0

Joined: 28 Aug 2008
Posts: 562
Location: behind you... BOO!

PostPosted: Sat Jan 31, 2009 12:24 am    Post subject: Reply with quote

Epic Cat Garfield wrote:
mathewthe2 wrote:
I just beat him, i used my own way two way around which made computer chose one then i won! woohoo!
Also, i beat him now even if he starts first.
screenshot:

O' frly?
It's easy, everytime you have two circle that you can connect so you get 2 win possibilitys
also you cheated, CPU always has 0 time.

no way, cpu has 0 time? maybe its my computer because it doesnt have 0 time !

_________________
This is what you get if you scan a noob game with my -Mth2- Scanner-
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Anden100
Grandmaster Cheater
Reputation: 0

Joined: 20 Apr 2007
Posts: 668

PostPosted: Sat Jan 31, 2009 3:40 am    Post subject: Reply with quote

mathewthe2 wrote:
Epic Cat Garfield wrote:
mathewthe2 wrote:
I just beat him, i used my own way two way around which made computer chose one then i won! woohoo!
Also, i beat him now even if he starts first.
screenshot:

O' frly?
It's easy, everytime you have two circle that you can connect so you get 2 win possibilitys
also you cheated, CPU always has 0 time.

no way, cpu has 0 time? maybe its my computer because it doesnt have 0 time !


If you computer does not have a time on 0, then get a new computer O.o, cas the calculations for the comp cant last more than 0.000000000000001 sec...
Back to top
View user's profile Send private message
indiana
Newbie cheater
Reputation: 0

Joined: 29 Aug 2008
Posts: 24

PostPosted: Sat Jan 31, 2009 11:39 am    Post subject: Reply with quote

Epic Cat Garfield wrote:
Odecey wrote:
Try to make it so you can't beat him when he starts, considering you cant win this game if the opponent plays correctly. Also make it so when the CPU starts, it won't choose the middle.

Yes, I'm going to make an better AI option, but i'll keep that one for default.
It's sensless when theres no way you can beat him


Well its pointless if you leave one hardcoded way to beat him as well.

You should randomly generate a flaw at game start, and if the game happens to develop in a way to hit this flaw, human would win. Otherwise, if human make a mistake, he would lose.

_________________
indiana
pokerai.org/pf3
Back to top
View user's profile Send private message
nwongfeiying
Grandmaster Cheater
Reputation: 2

Joined: 25 Jun 2007
Posts: 697

PostPosted: Sun Feb 01, 2009 12:52 am    Post subject: Reply with quote

Did you use an algorithm to check for the win or did you just hard-code it by checking all of the possible wins?
Back to top
View user's profile Send private message
Benji
Random spam moderator
Reputation: 1

Joined: 31 Dec 2007
Posts: 55
Location: The Netherlands

PostPosted: Mon Feb 02, 2009 10:42 am    Post subject: Reply with quote

I got garfield on MSN and he saked me to post here for him..

Quote:
You know there are only 8 ways to win right?
so why would i think of a algorythm 2 hours instead of writing 24 lines of code with Copy&Paste?

@indiana
When i make it that way, it would be so much work and just be luck wether you win..

_________________
Back to top
View user's profile Send private message
Zerith
Master Cheater
Reputation: 1

Joined: 07 Oct 2007
Posts: 469

PostPosted: Mon Feb 02, 2009 11:29 am    Post subject: Reply with quote

Benji wrote:
I got garfield on MSN and he saked me to post here for him..

Quote:
You know there are only 8 ways to win right?
so why would i think of a algorythm 2 hours instead of writing 24 lines of code with Copy&Paste?

@indiana
When i make it that way, it would be so much work and just be luck wether you win..

Well, because:
A. It's a bad habbit.
B. Practice, even if the result is completely useless.
C. Learning new ways of solving problems and knowing more algorithms which will be useful in the future for other problems, which you can't "Copy&Paste" 24 lines, because there will be way more than 8 possiblities... more like, 10^8.
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Benji
Random spam moderator
Reputation: 1

Joined: 31 Dec 2007
Posts: 55
Location: The Netherlands

PostPosted: Mon Feb 02, 2009 12:17 pm    Post subject: Reply with quote

Garfield wrote:
A & B are no arguments

C: I wont be able to use the algorythm later, and on a 2D TicTacToe (classic) there are just 8 ways to win

I'm trying to find a algorythm for AI cause its like few hundred lines..

_________________
Back to top
View user's profile Send private message
nwongfeiying
Grandmaster Cheater
Reputation: 2

Joined: 25 Jun 2007
Posts: 697

PostPosted: Wed Feb 04, 2009 1:41 am    Post subject: Reply with quote

I was asking because I was going to make a Gomaku game and you can't just hard-code that sucker...unless you plan on wasting years of your life.
Back to top
View user's profile Send private message
nog_lorp
Grandmaster Cheater
Reputation: 0

Joined: 26 Feb 2006
Posts: 743

PostPosted: Wed Feb 04, 2009 1:49 am    Post subject: Reply with quote

You are crazy if you think checking for contiguous nodes filled in a grid is only applicable to tic-tac-toe.
_________________
Mutilated lips give a kiss on the wrist of the worm-like tips of tentacles expanding in my mind
I'm fine accepting only fresh brine you can get another drop of this yeah you wish
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Cheat Engine Forum Index -> General programming -> Binaries All times are GMT - 6 Hours
Goto page 1, 2, 3, 4  Next
Page 1 of 4

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

CE Wiki   IRC (#CEF)   Twitter
Third party websites