Cheat Engine Forum Index Cheat Engine
The Official Site of Cheat Engine
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 


to-do list
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 
Post new topic   Reply to topic    Cheat Engine Forum Index -> Cheat Engine Source
View previous topic :: View next topic  
Author Message
compactwater
I post too much
Reputation: 8

Joined: 02 Aug 2006
Posts: 3922

PostPosted: Mon Jul 02, 2007 1:42 pm    Post subject: Reply with quote

hakkairu wrote:
i think a multipliar would be useful.

You're just saying that because you're the flash mod. Razz
Back to top
View user's profile Send private message
hakkairu
Legendary
Reputation: 0

Joined: 02 Dec 2006
Posts: 1301

PostPosted: Mon Jul 02, 2007 1:51 pm    Post subject: Reply with quote

=/ Was a flash mod. Resigned. Anyway ill add the calculator my self
Shouldn't be too hard.

_________________
Back to top
View user's profile Send private message
Symbol
I'm a spammer
Reputation: 0

Joined: 18 Apr 2007
Posts: 5096
Location: Israel.

PostPosted: Fri Nov 09, 2007 6:12 pm    Post subject: Re: to-do list Reply with quote

Edit: Never mind, you can delete this post o.o

Last edited by Symbol on Fri Jan 04, 2008 1:17 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
phadeb
Cheater
Reputation: 0

Joined: 25 Jun 2007
Posts: 35

PostPosted: Fri Jul 18, 2008 1:44 pm    Post subject: Port to linux Reply with quote

Port to linux
Back to top
View user's profile Send private message
Luigi
Grandmaster Cheater Supreme
Reputation: 1

Joined: 24 Mar 2008
Posts: 1082

PostPosted: Thu Sep 11, 2008 2:50 pm    Post subject: Reply with quote

Make a highlight, rick click option that can change all the values at once.
Back to top
View user's profile Send private message
Dark Byte
Site Admin
Reputation: 332

Joined: 09 May 2003
Posts: 19646
Location: The netherlands

PostPosted: Thu Sep 11, 2008 2:53 pm    Post subject: Reply with quote

currently you can select all addresses in the table, rightclick and choose "change record"->value

easier is just after selecting all just pressing enter though

_________________
Do not ask me about online cheats. I don't know any and wont help finding them.
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Luigi
Grandmaster Cheater Supreme
Reputation: 1

Joined: 24 Mar 2008
Posts: 1082

PostPosted: Sat Sep 13, 2008 1:12 am    Post subject: Reply with quote

Make CE 5.4 also for limited users please.
The design own interface trainer maker on 5.3 hates me.
Back to top
View user's profile Send private message
Anden100
Grandmaster Cheater
Reputation: 0

Joined: 20 Apr 2007
Posts: 668

PostPosted: Fri Jul 03, 2009 7:10 am    Post subject: Reply with quote

In Memory View, i miss a function, when you right click an addres "Show in Hex View", instead of Ctrl+G, Ctrl+C, Click hexview, Ctrl+G, Ctrl+V, Return..., when done this for the 500th time, its quiet frustrating...

And adding a possibility to Change Offsets as Hex instead of only decimal (when you double click a value in the Hex view)
Back to top
View user's profile Send private message
Dark Byte
Site Admin
Reputation: 332

Joined: 09 May 2003
Posts: 19646
Location: The netherlands

PostPosted: Fri Jul 17, 2009 1:25 pm    Post subject: Reply with quote

I completely missed this last reply for some reason.
Anyhow, "Show in Hex View" is in, it's Ctrl+space (No one ever presses f1 these days)

As for changing bytes as Hex instead of decimal, add either 0x or $ in front of it. (e.g 0x64 or $64 equals 100 )

_________________
Do not ask me about online cheats. I don't know any and wont help finding them.
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Holland
Something epic
Ban
Reputation: 60

Joined: 22 Jun 2007
Posts: 2079

PostPosted: Fri Jul 17, 2009 3:25 pm    Post subject: Reply with quote

Dark Byte wrote:
I completely missed this last reply for some reason.
Anyhow, "Show in Hex View" is in, it's Ctrl+space (No one ever presses f1 these days)

As for changing bytes as Hex instead of decimal, add either 0x or $ in front of it. (e.g 0x64 or $64 equals 100 )
No 64h?
Back to top
View user's profile Send private message
compactwater
I post too much
Reputation: 8

Joined: 02 Aug 2006
Posts: 3922

PostPosted: Fri Jul 17, 2009 4:15 pm    Post subject: Reply with quote

Holland wrote:
Dark Byte wrote:
I completely missed this last reply for some reason.
Anyhow, "Show in Hex View" is in, it's Ctrl+space (No one ever presses f1 these days)

As for changing bytes as Hex instead of decimal, add either 0x or $ in front of it. (e.g 0x64 or $64 equals 100 )
No 64h?
Code:
---------------------------
Cheat Engine 5.5
---------------------------
This is not a valid notation.
---------------------------
OK   
---------------------------
No 64h. Razz
Back to top
View user's profile Send private message
Anden100
Grandmaster Cheater
Reputation: 0

Joined: 20 Apr 2007
Posts: 668

PostPosted: Thu Jul 23, 2009 4:45 pm    Post subject: Reply with quote

Dark Byte wrote:
I completely missed this last reply for some reason.
Anyhow, "Show in Hex View" is in, it's Ctrl+space (No one ever presses f1 these days)

As for changing bytes as Hex instead of decimal, add either 0x or $ in front of it. (e.g 0x64 or $64 equals 100 )


Vista sux... [F1] == Crash..., for some reason it has done that, the last time, when trying to open a .chm file from an app..

And..., a CheckBox to use Hex would be better than 0x or $ imo...
Back to top
View user's profile Send private message
Anden100
Grandmaster Cheater
Reputation: 0

Joined: 20 Apr 2007
Posts: 668

PostPosted: Tue Dec 22, 2009 10:33 am    Post subject: Reply with quote

doing any progress on the 64bit port? Razz
Back to top
View user's profile Send private message
Dark Byte
Site Admin
Reputation: 332

Joined: 09 May 2003
Posts: 19646
Location: The netherlands

PostPosted: Tue Dec 22, 2009 12:10 pm    Post subject: Reply with quote

the driver is pretty much ported to 64-bit, the interface has been ported to 64-bit variables and addresses, just need to call them. (and need a rich bastard to sign the driver if you don't want to reboot and press f8 and select unsigned drivers)

as for a full port to 64-bit, that's been on halt for a while but after next release i'll work on it again (there've been some improvements on lazarus/fps)

_________________
Do not ask me about online cheats. I don't know any and wont help finding them.
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Anden100
Grandmaster Cheater
Reputation: 0

Joined: 20 Apr 2007
Posts: 668

PostPosted: Tue Dec 22, 2009 1:23 pm    Post subject: Reply with quote

Dark Byte wrote:
the driver is pretty much ported to 64-bit, the interface has been ported to 64-bit variables and addresses, just need to call them. (and need a rich bastard to sign the driver if you don't want to reboot and press f8 and select unsigned drivers)

as for a full port to 64-bit, that's been on halt for a while but after next release i'll work on it again (there've been some improvements on lazarus/fps)


haha Razz, sounds very good Razz, still got some 32bit computers though, but it would be awesome to have 64bit working Razz, and yes, i love this smilie Razz
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Cheat Engine Forum Index -> Cheat Engine Source All times are GMT - 6 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Page 3 of 5

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

CE Wiki   IRC (#CEF)   Twitter
Third party websites