Cheat Engine Forum Index Cheat Engine
The Official Site of Cheat Engine
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 


How to find the right Google Chrome Proccess?

 
Post new topic   Reply to topic    Cheat Engine Forum Index -> Cheat Engine Tutorials
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Jaskoo
How do I cheat?
Reputation: 0

Joined: 29 Jun 2014
Posts: 8
Location: Bosna i Hercegovina

PostPosted: Mon Jun 30, 2014 1:27 am    Post subject: How to find the right Google Chrome Proccess? Reply with quote

Okey everyone who is trying to "cheat/hack" games on Google Chrome MUST had/have a bad time finding the right proccess.
There can be alot of the Google Chrome Proccess'es and now im going to show you how to do it Exactly!
-------------------------------------------------------------------------------------
1.Open the game u want to "cheat/hack" on.
==============================================
2.Open a new tab
==============================================
3.Type in the adress bar "chrome://memory-redirect/" without the "
==============================================
4.Hit Enter
==============================================
5.You should get a page with lots of numbers search on the left for
"Pepper Plugin
Shockwave Flash"
==============================================
6.Copy the "PID" Example : 4220
==============================================
7.Open Calculator
==============================================
8.Click on View select Programmer (ALT + 3)
==============================================
9.Type in the Pepper Plugin PID (Example : 4220)
==============================================
10.When typing it has to be Dec,after u typed select Hex (4220 - 107C)
==============================================
11.Open cheat engine and search for Google Chrome with the numbers u got from the Calculator
==============================================
12.Enyoy
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address
Rissorr
Master Cheater
Reputation: 3

Joined: 17 Sep 2013
Posts: 275
Location: Israel!

PostPosted: Mon Jun 30, 2014 3:19 am    Post subject: Reply with quote

Heh i have an easyer way:

1. Shift+Esc

2. Plugin: Shockwawe Player -> look at the PID

3. Win+R -> 'calc' -> Alt+3

4. Switch to Dec -> Paste the PID -> Switch to Hex

5. DONE! , now you have the PID of the process


P.S usually in CE proccess list , the Shockwawe Plugin is the LAST of the CHROME processes.
Back to top
View user's profile Send private message
DaSpamer
Grandmaster Cheater Supreme
Reputation: 23

Joined: 13 Sep 2011
Posts: 1393

PostPosted: Mon Jun 30, 2014 3:23 am    Post subject: Reply with quote

mixmax35, I prefer doing this for Chrome:
1. Shift + Esc (Or Settings -> Tools -> Task manager)
2. Plugin: Shockwawe Player
3. End process
4. Refresh the page.
5. Open Attach list again, attach to last process.

_________________
www.flashacking.net/
HEY Hitler
Do you get lazy when making trainers?
Well no more!
My CETrainer will generate it for you in seconds, so you won't get lazy! Very Happy

http://forum.cheatengine.org/viewtopic.php?t=564919
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Geri
Moderator
Reputation: 109

Joined: 05 Feb 2010
Posts: 5636

PostPosted: Mon Jun 30, 2014 3:38 am    Post subject: Reply with quote

Usually what you need is the last process that was opened (CE will put them in order as they were opened). But if you are not sure, you can always press "Pause the game" in CE and if the game is frozen, you got the right one.
_________________
My trainers can be found here: http://www.szemelyesintegracio.hu/cheats

If you are interested in any of my crappy articles/tutorials about CE and game hacking, you can find them here:
http://www.szemelyesintegracio.hu/cheats/41-game-hacking-articles

Don't request cheats or updates.
Back to top
View user's profile Send private message
Jaskoo
How do I cheat?
Reputation: 0

Joined: 29 Jun 2014
Posts: 8
Location: Bosna i Hercegovina

PostPosted: Mon Jun 30, 2014 6:07 pm    Post subject: Reply with quote

Well whenever i want to hack a game i have to use that cause its never the last one for me
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address
Aliraza173
How do I cheat?
Reputation: 0

Joined: 11 Nov 2014
Posts: 1

PostPosted: Tue Nov 11, 2014 1:47 am    Post subject: Reply with quote

Slight addition to this. Once you hve found the method (using image or class search) you can use mono_compile_method to JIT the function immediately. When it has already been jitted, this will will return a pointer to the already existing method
_________________
ali
Back to top
View user's profile Send private message
flarn2006
Advanced Cheater
Reputation: 1

Joined: 27 Nov 2012
Posts: 73

PostPosted: Sun Nov 30, 2014 9:40 pm    Post subject: Reply with quote

Just a suggestion for future reference, if you put a question mark in the title it looks like you're asking how.
Back to top
View user's profile Send private message
dm0000
Newbie cheater
Reputation: 0

Joined: 09 Nov 2014
Posts: 16

PostPosted: Wed Dec 17, 2014 11:48 am    Post subject: Reply with quote

Normally the chrome window that have bigger memory usage is what you want, for 3D Browser games.

I know, because i'm using this logic in my program to get it. Laughing
Back to top
View user's profile Send private message
Wafelinios
How do I cheat?
Reputation: 0

Joined: 18 Dec 2015
Posts: 1

PostPosted: Fri Dec 18, 2015 2:21 pm    Post subject: Reply with quote

I decided to write to you guys because I have a big problem. Im a bit uppset because I tried to figure it out for last 2 days and I gave up. Im trying to use use cheat engine for fifa fut but I cant find the correct process. I convert the PID to HEX, I even found it on the list, but after value changes nothings happing ;/ Is there sth I forgot?
Back to top
View user's profile Send private message
belgarionriva
Cheater
Reputation: 0

Joined: 20 Apr 2013
Posts: 28

PostPosted: Sat Apr 23, 2016 7:22 pm    Post subject: Reply with quote

Wafelinios wrote:
I decided to write to you guys because I have a big problem. Im a bit uppset because I tried to figure it out for last 2 days and I gave up. Im trying to use use cheat engine for fifa fut but I cant find the correct process. I convert the PID to HEX, I even found it on the list, but after value changes nothings happing ;/ Is there sth I forgot?


Fifa is not a flash game...
Back to top
View user's profile Send private message
Godcheatslife
Newbie cheater
Reputation: 0

Joined: 29 Nov 2015
Posts: 17

PostPosted: Mon Sep 05, 2016 10:34 am    Post subject: Reply with quote

Does this work on javascript/canvas/opengl based games as well? I'm thinking it should since the variables are stored in memory?
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Cheat Engine Forum Index -> Cheat Engine Tutorials All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

CE Wiki   IRC (#CEF)   Twitter
Third party websites